Ons Team

Visir Coaching & Consulting

Vera De Cuyper

Psychosociaal preventie-adviseur, coach Life–Loopbaan–Burn-out.

Ik wil samen met jou een inspirerend, realistisch en authentiek verhaal schrijven. Ik help je om meer welzijn te bereiken in je leven en op je werk.

Ik help je op weg naar herstel, in het krijgen van inzichten rond werk en privé en in het vinden van een balans tussen draagkracht en draaglast.

Als psychosociaal preventie adviseur vind ik het belangrijk dat je, aan het einde van een traject, op weg kan met een inzichten, tips en tricks om op een gezond pad te blijven. We maken samen je preventie kompas op !

Via een op maat gemaakt traject kan je een duurzaam resultaat bereiken.

Visir Coaching & Consulting

Nicole Vandeweghe

Kinesitherapeute, welzijnscoach

Ik gebruik mijn expertise als kinesitherapeute, posturale integrator, gespecialiseerd in stressregulatietechnieken en arbeidsomstandigheden, om problemen van stress op de werkvloer te herkennen, te voorkomen en op te lossen.

Ik specialiseerde mij in technieken om psychosomatische klachten aan de bron aan te pakken. Via biofeedback, dynamische onthaastingstechnieken, emotiemanagement, 25 jaar internationaal erkend opleider in Sofrologie, willen we jouw arbeidsvreugde en werkomstandigheden verbeteren.

Goede resultaten bij het verhogen van welzijn op het werk en leven gaan hand in hand met de efficiëntie van een dynamische organisatie.

Visir Coaching & Consulting

Marie-Jeanne Moloto​

Verpleegkundige, sofrologe.

Ik ben ervan overtuigd dat je met de bewezen technieken uit de sofrologie je dagelijkse welzijn kan verbeteren en leert bewust omgaan met je mentaal welzijn. Je zal minder piekeren, minder stress ervaren en je zal je beter in je vel voelen. Ik zal je inleiden in de technieken van de ‘dynamische relaxatie’, die je na training makkelijk kan inzetten zowel thuis als op het werk. Zelfverzekerd voor een publiek spreken, je sportieve prestaties optimaliseren, examens voorbereiden behoren tot het toepassingsgebied van de sofrologie. En dat alles, … zonder medicijnen.

Visir Coaching & Consulting

Dr. Claude Mahau​

Arts, specialist arbeidsarts, ergonoom,
ere-professor ULB/ESP (Ecole de Santé Public), adviseur.

Als arbeidsgeneesheer en ergonoom ben ik ervan overtuigd dat het inzetten op een goede globale gezondheid (fysiek, psychisch en sociaal) bijdraagt tot individueel welzijn en betere organisationele prestaties. Beide zijn complementair aan elkaar en versterken elkaar.