Burn-out coaching

Burn-out: wat is het?

Herken je deze sympthomen? Bij Visir Coaching & Consulting helpen we jou weer op weg.

Begeleidingstraject: hoe gaan we te werk?

Visir Coaching & Consulting helpt je zicht krijgen op de verschillende deelaspecten van je werk en leven die je uit balans brengen en je uitputten. We zoeken samen met jou oplossingen om een gezonde toekomst uit te bouwen waarin werkbaar werk centraal staat. Onze begeleiding inspireert zich op het model van Bakker & Demerouti nl. het Jobs Demands – Jobs Resources model en de studie van Schaufeli en De Witte en Steffie Desart (2019).

De focus van onze burn-outbegeleiding ligt op drie pijlers:

Gratis kennismakingsgesprek

We beginnen het traject met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek leren we elkaar kennen: Wat hoop je uit de coaching te halen? En hoe gaan wij te werk?

Intakegesprek

  • Tijdens een intakegesprek kijken we samen waar je op vastloopt. Ervaar je een te hoge werkdruk? Heb je last van vermoeidheid, slaapproblemen? Lijd je aan stress op het werk? Lijk je geen controle meer te hebben over je To Do’s?
  • We gaan op zoek naar de patronen die zich als ‘waarheid’ in je onderbewustzijn gevestigd hebben. Je leert je valkuilen, stressfactoren herkennen. Waardoor word jij getriggerd en waarom? Kan je leren om je work-lifebalans opnieuw onder controle te krijgen?

Traject

  • Nu je weet welke patronen zich in jouw onderbewustzijn gevestigd zijn, kunnen we starten aan de weg naar meer mentale rust op het werk.
  • Elke sessie start met het bepalen van de stap die jou dichter bij jouw doel brengt.
  • Op het einde van de sessie sta je in je kracht en heb je de tools om aan die stap te werken.

Burn-out coaching: wat mag je verwachten?

Visir Coaching & Consulting helpt je beter omgaan  met  stress en  emoties op de werkvloer en helpt  je  te  re-integreren  in de werkcontext. Dit kan bijvoorbeeld door te leren je grenzen aan te geven, te doseren en voor jezelf te zorgen.

Visir helpt je om de stresssignalen te herkennen en het sluipend proces van burn-out in te schatten en te stoppen. Aan de hand van een persoonlijk plan helpen wij jou om opnieuw gemotiveerd en enthousiast aan de slag te gaan.

Wij helpen jou bij het terugvinden  van  een gezonde  werk- en  levensinvulling.