KMO-begeleiding

Een goede werksfeer en gemotiveerde medewerkers zijn belangrijke succesfactoren voor jouw kmo. Weet jij hoe het gesteld is op jouw werkvloer? Onze begeleiders helpen je om het welzijn op de werkvloer en de motivatie van je medewerkers te monitoren, te analyseren en waar nodig te begeleiden of bij te sturen.

Bedrijfscoaching: is dat iets voor jou?

Psychosociaal welzijn is een actueel onderwerp op de werkvloer en in de maatschappij. Wij helpen je op weg om het psychosociaal welzijn in je organisatie te verhogen. Wij brengen de welzijnsaspecten in kaart, wij adviseren, ondersteunen en begeleiden je om hieraan gepaste acties te koppelen. Een geïntegreerd welzijnsbeleid met inzet op primaire preventie draagt bij tot het welzijn op de werkvloer.

Begeleidingstraject: hoe gaan we te werk?

Gratis kennismakingsgesprek met jou als zaakvoerder

Starten doen we telkens met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Wij krijgen inzicht in jouw zaak en waarvoor je bij Visir komt aankloppen.

Intakegesprek met jou als zaakvoerder:

Inzicht krijgen in de problemen op het werk. Burn-out, stress, ongewenst gedrag, pesterijen, discriminatie, etc. Hoe wil jij dat de werksfeer wél is? We stellen doelen op, en bepalen welke stappen je kan nemen om die doelen te bereiken.

Traject

Afhankelijk van de problematiek bestaat dat traject uit begeleide groepsgesprekken en/of individuele gesprekken met de medewerkers. We garanderen daarbij uiteraard dat de confidentialiteit niet in het gedrang komt.