Life coaching

Life coaching: waarom is dat iets voor jou?

Visir ondersteunt jou om elk van die hindernissen te overkomen en om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Loop je vast in je leven? Bij Visir Coaching & Consulting helpen we jou weer op weg.

Begeleidingstraject: hoe gaan we te werk?

Visir Coaching & Consulting inspireert zich op het model van Dahlgren & Whitehead 

Gratis kennismakingsgesprek

Starten doen we telkens met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Wij krijgen inzicht in wie jij bent en waarvoor je bij Visir komt aankloppen. Wat hoop je uit de coaching te halen? Jij krijgt inzicht in onze werkwijze. Klikt het?

Intakegesprek

  • Tijdens een intakegesprek kijken we samen waar je op vastloopt. Wil je graag meer zelfvertrouwen? Voel je je niet goed in je relatie, op het werk? Lijd je aan stress?
  • We gaan op zoek naar de patronen die zich als ‘waarheid’ in je onderbewustzijn gevestigd hebben. Je leert je valkuilen, stressfactoren herkennen. Waardoor word jij getriggerd en waarom? Kan je leren om er op een andere manier mee om te gaan?

Traject

  • Nu je weet welke patronen zich in jouw onderbewustzijn gevestigd hebben, kunnen we starten aan de weg naar meer mentale rust en zelfvertrouwen.
  • Elke sessie start met het bepalen van de stap die jou dichter bij jouw doel brengt.
  • Op het einde van de sessie sta je in je kracht en heb je de tools om aan die stap te werken.
  • Hoe meer werk jij erin steekt, hoe meer je uit dit coachingstraject haalt. Dat is beloofd.

Life coaching: wat mag je verwachten?

Visir begeleidt jou bij het verbeteren van de harmonie in je leven, het ontplooien van je talenten en het ontdekken van je levensdoelen. We zoeken uit wat je gelukkig maakt, en stellen samen met jou een persoonlijk plan op. We reiken de tools aan waarmee jij nadien zelf aan de slag kan richting meer veerkracht, meer energie en meer zelfzekerheid. Ben jij wie je wil zijn?